کانال تلگرام

این سایت متعلق به شرکت سها طوس (www.sohatoos.com) می باشد.
  • 23:34

    تهران

  • 20:04

    لندن

  • 00:04

    دبی

  • 04:04

    شانگهای

  • 22:04

    ترکیه

اقامت کانادا

exclamation point

برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت برنامه های گوناگونی وجود دارد. قرار گیری در بهترین گروه و برنامه مهاجرتی به کانادا شرط اصلی موفقیت در اخذ اقامت است. به طور حتم از دوستان و یا نزدیکان خود شنیده‌اید که افرادی مدت‌های طولانی در انتظار دریافت اقامت کانادا هستند و در این حال گروهی نیز بسیار سریع موفق به مهاجرت به کانادا شده‌اند. اثر یک پرونده کامل و ناقص در همین مدت زمان انجام کار است. قوانین مهاجرت به کانادا و مدارک لازم به صورت ماهانه تغیر می‌نمایند و آگاهی از جدیدترین قوانین شرط لازم موفقیت است. از طرفی هر پرونده مهاجرتی شرایط خاص خود را دارد و ممکن است قابل استفاده برای فرد دیگر نباشد ما در سازمان مهاجرت کانادا اکسپرت مسیر مشکل و پیچیدهٔ تکمیل و پیگیری پرونده های مهاجرتی را به فرایندی ساده برای متقاضیان تبدیل نموده‌ایم.

شما در ابتدا می‌توانید برنامه های اصلی مهاجرت به کانادا را در این صفحه مطالعه فرماید. در صورتی که شرایط شما نزدیک به هر کدام است جهت بررسی دقیق‌تر فرم ارزیابی ما را تکمیل کنید.

  • مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

بر اساس گزارش‌های بین‌المللی، کانادا یکی از محبوب‌ترین کشورها با بیشترین اعتبار در جهان است و این کشور امن و مدرن، کیفیت بالای زندگی در جامعه‌ای با اقوام مختلف و با هزینه زندگی مقرون به‌صرفه به مهاجران عرضه می‌کند. متقاضیان مهاجرت به کبک که در این برنامه پذیرفته می‌شوند، ویزای اقامت دائم کانادا را بدون قید و شرط دریافت می‌کنند ومی‌توانند بلافاصله شروع به زندگی، کار و انجام کسب‌وکار در هر نقطه از کشور کانادا کنند. فرزندان مهاجرین جدید برنامه سرمایه‌گذاری نیز می‌توانند فورا در کانادا شروع به تحصیل‌کرده و به‌عنوان دارنده اقامت کانادا (در مقایسه با دانش آموزان و دانشجویان خارجی) برای تحصیل در مدارس و دانشگاه‌های محلی اقدام کنند.

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری در استان کبک متقاضیانی را تأییدصلاحیت می‌کند که دارای حداقل ۲ سال تجربه مدیریت تجاری تمام وقت در ۵ سال اخیر باشند. این تجربه مدیریتی باید شامل امور مدیریت، برنامه ریزی و کنترل منابع انسانی و مالی در یک شرکت یا سازمان باشد، مانند کسب و کارهای تجاری، کسب و کارهای حرفه‌ای(به شرطی که این کسب و کار خصوصی یا شراکتی دارای حداقل ۲ کارمند تمام وقت بوده باشد)، کشاورزی (مدیریت مزرعه)، دپارتمان یا آژانس‌های دولتی خارجی، سازمان‌های بین المللی یا مدیریت صنعتی. مقامات سازمانهای مهاجرتی کانادا فقط تجربه مدیریتی رامی‌پذیرند که به صورت قانونی انجام شده باشد و متقاضی دارای مجوز کار برای انجام آن بوده باشد. تجربه کاری بدون مجوز، واجد شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در کبک نیست.

شرایط درخواست برنامه  مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک بسیار جامع تر از برنامه‌های اخذ تابعیت جزایر کارائیب است و مدارک لازم برای برنامه می تواند به راحتی باعث سردرگمی افراد بی تجربه شود. یکی از دشوارترین موارد پرونده های سرمایه گذاری کبک ارائه تاریخچه مفصلی است که نشان دهد دارایی های مالی متقاضیان به صورت قانونی کسب شده است. یک وکیل مهاجرتی متبحر با سابقه طولانی در آماده سازی پرونده های سرمایه گذاری کانادا به درستی میزان بالای جزئیاتی را که پرونده ها لازم دارند تا در این برنامه پذیرفته شوند، درک می‌کند.

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری کبک

  • شرط اول: حداقل دارایی متقاضی و همسر (شامل املاک، حساب ها و بیزنس) بیشتر از ۱٫۶ میلیون دلار کانادا (حدود ۳٫۵ میلیارد تومان) باشد
  • شرط دوم: دارا بودن حداقل ۲ سال سابقه بیزنسی به عنوان صاحب بیزنس ، مدیر رده بالای بیزنس یا پروانه مطب پزشکی فعال در ۵ سال اخیر
  • شرط سوم: سپرده گذاری غیرقابل برگشت ۲۲۰ هزار دلار کانادا در یکی از بانکهای مورد تایید استان کبک

مزیت‌های مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌ گذاری

  • مزیت اول: متقاضی در صورت عدم تمایل به اقامت در کبک، به دلیل داشتن اقامت دائم می تواند به سایر استانها نقل مکان کند
  • مزیت دوم: دریافت اقامت دائم کانادا بدون تعهد و شرط سرمایه گذاری و ایجاد شغل و بیزینس در کانادا
  • مزیت سوم: عدم نیاز به مدرک تحصیلی و یا داشتن مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه

در صورت تمایل میتوانید جهت ارزیابی شرایط خود و تماس با ما فرم ارزیابی اولیه (فرم ارزیابی مهاجرت به کانادا) را تکمیل نمایید. همکاران ما در مدت ٢۴ ساعت شرایط شما را ارزیابی مینمایند.

  • مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی استانی

یکی از روشهای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت کانادا، برنامه مهاجرت از طریق کارآفرینی و سرمایه‌گذاری استانی برای تجار و مدیران دارای سابقه مدیریت و سرمایه به میزان تعیین شده است. این برنامه‌ها به دلیل توسعه اقتصادی و اشتغال زایی در کانادا و جذب سرمایه به وجود آمده‌اند. در این بخش بهترین برنامه‌های مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی و استانی  که می‌توانند متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری را برای برنامه‌های استانی خود (PNP) نامزد نمایند معرفی شده‌اند.

  • مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری برنامه استانی پرنس ادوارد فرصتی برای شهروندان خارجی فراهم می‌سازد تا از طریق جزیره پرنس ادوارد نامزد اخذ اقامت دائم کانادا شوند، به این شرط که در این جزیره سرمایه‌گذاری کرده و به طور فعالانه کسب و کاری را مدیریت نمایند.

برای اطلاعات بیشتر و بررسی شرایط خود با تکمیل فرم ارزیابی با ما تماس بگیرید.

  • مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی منیتوبا

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی منیتوبا به منظور یافتن کارآفرینان ماهر و بازرگانان به منظور دریافت اقامت کانادا طراحی شده اند. با وجود تعدد برنامه های مهاجرت به کانادا از طریق استانی، گزینه سرمایه گذاری از طریق برنامه استانی منیتوبا از جمله برنامه های است که شرایط بسیار خوبی برای متقاضیان اخذ اقامت کانادا دارد.

برای اطلاعات بیشتر و بررسی شرایط خود با تکمیل فرم ارزیابی با ما تماس بگیرید.

 

  • مهاجرت به کانادا از طریق استان بریتیش کلمبیا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری برنامه استانی بریتیش کلمبیا مختص کار آفرینان با سابقه ای است که آماده سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا هستند و می‌ خواهند فعالانه کسب و کاری را در آنجا مدیریت نمایند. در صورت پذیرفتن درخواست شما، ویزای اقامت دائم کانادا برای شما و افراد خانواده تان صادر خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر و بررسی شرایط خود با تکمیل فرم ارزیابی با ما تماس بگیرید.

 

  • مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

برنامه مهاجرت به کانادا از طریق پرنس ادوارد فرصتی را برای متقاضیان مهاجرت به کانادا فراهم می‌سازد تا از طریق این شهر نامزد اخذ اقامت دائم کانادا شوند، به این شرط که در این جزیره سرمایه‌گذاری کرده و کسب و کاری را مدیریت نمایند. پس از اخذ پذیرش، متقاضی با مقامات دولت کانادا در پرنس ادوارد قراردادی را امضا می‌نماید. این قرارداد متقاضی را ملزم می‌کند که کنترل صد در صد یک کسب و کار را از طریق خرید یک کسب و کار موجود یا تأسیس یک کسب و کار جدید در جزیره به دست گیرد.

متقاضی باید شرایط قرارداد را برآورده سازد تا وثیقه ۲۰۰٬۰۰۰ دلاری به او بازگردانده شود. شرایط قرارداد بر اساس اهداف متقاضی که در طرح تجاری بیان شده‌اند خواهد بود. متقاضی موظف است شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق پرنس ادوارد را برآورده سازد، شروط حداقل میزان دارایی خالص و میزان سرمایه‌گذاری را داشته باشد و یک وثیقه قابل بازگشت مشروط به مبلغ ۲۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا در حساب امانی بگذارد. از این مبلغ وثیقه، ۲۵٬۰۰۰ دلار پس از شش ماه اقامت در جزیره پرنس ادوارد مسترد خواهد شد. ۲۵٬۰۰۰ دلار دیگر پس از یک سال اقامت در جزیره و ۱۵۰٬۰۰۰ دلار باقی مانده پس از اینکه متقاضی شرایط قرارداد امانی را برآورده کرد به او بازگردانده خواهد شد.

مزیتهای مهاجرت به کانادا از طریق استان پرنس ادوارد

  • دریافت اقامت دائم به صورت مستقیم
  • بازگشت یک چهارم ودیعه قبل از انجام سرمایه گذاری، در صورت سکونت در استان
  • مبلغ پایین سرمایه گذاری
  • قابل بازگشت بودن ودیعه در صورت انجام سرمایه گذاری
  • سفر اکتشافی جهت آشنایی با استان، قبل از پرداخت ودیعه

 

  • شرط اول: داشتن حداقل ۶۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا که از راه قانونی به دست آمده باشد
  • شرط دوم:۲۱ تا ۵۹ سال سن داشته باشد
  • شرط سوم: داشتن مدرک زبان آیلتس جنرال با حداقل نمره ۴ و حداقل مدرک تحصیلی دیپلم
  • شرط چهارم: سرمایه‌گذاری ۲۰۰٬۰۰۰ دلاری در این استان (قابل برگشت)
  • شرط پنجم: داشتن حداقل ۵ سال سابقه مدیریتی
  • مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی مانیتوبا

استان مانیتوبا یکی از بهترین برنامه های مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی را ارائه میدهد. در این قسمت به مقایسه شرایط اخذ اقامت کانادا از طریق این استان پرداخته شده است. برنامه مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استانی مانیتوبا فرصتی را برای متقاضیان مهاجرت به کانادا فراهم می‌سازد تا از طریق این شهر نامزد اخذ اقامت دائم کانادا شوند، به این شرط که در این استان سرمایه‌ گذاری کرده و کسب و کاری را مدیریت نمایند. پس از اخذ پذیرش، متقاضی با مقامات دولت کانادا در مانیتوبا قراردادی را امضا می‌نماید. این قرارداد متقاضی را ملزم می‌کند که کنترل صد در صد یک کسب و کار را از طریق خرید یک کسب و کار موجود یا تأسیس یک کسب و کار جدید در این استان به دست گیرد.

متقاضی باید شرایط قرارداد را برآورده سازد تا وثیقه ۱۰۰٬۰۰۰ دلاری به او بازگردانده شود. شرایط قرارداد بر اساس اهداف متقاضی که در طرح تجاری بیان شده‌اند خواهد بود. متقاضی موظف است شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان مانیتوبا را برآورده سازد، شروط حداقل میزان دارایی خالص و میزان سرمایه‌گذاری را داشته باشد و یک وثیقه قابل بازگشت مشروط به مبلغ ۱۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا در حساب امانی بگذارد. در ادامه به شرایط لازم و مزیت های مهاجرت به کانادا از طریق استان مانیتوبا اشاره شده است.

یکی از مهمترین نکات مثبت استان مانیتوبا زندگی مقرون به صرفه و فعال در این استان است زیرا در مقایسه با سایر شهرهای بزرگ کانادا، قیمت مسکن در شهرهای مانیتوبا بسیار مناسب است. همچنین در مقایسه با سایر استان های کانادا، استان مانیتوبا دارای بهترین سیستم درمان عمومی می باشد. سیستم آموزشی استان مانیتوبا برنامه های با کیفیت بالا که شامل تمام شاخه های علمی، هنری و ورزشی می باشد را عرضه می نماید. بطور کلی، مانیتوبا محل امنی برای زندگی، تحصیل و کسب خانواده ها و به ویژه مهاجران خارجی است.

مزیتهای مهاجرت به کانادا از طریق استان مانیتوبا

  • دریافت اقامت دائم به صورت مستقیم
  • مبلغ پایین سرمایه گذاری
  • قابل بازگشت بودن ودیعه در صورت انجام سرمایه گذاری
  • سفر اکتشافی جهت آشنایی با استان، قبل از پرداخت ودیعه
  • شرط اول: حداقل دارایی به ارزش ۳۵۰٬۰۰۰ دلار کانادا
  • شرط دوم: توانایی سرمایه‌گذاری به ارزش ۱۵۰٬۰۰۰ دلار کانادا برای خرید یا سرمایه‌گذاری در کسب و کاردر مانیتوبا
  • شرط سوم: دارا بودن حداقل ۳ سال سابقه موفقیت آمیز مالکیت تجاری و مدیریت
  • شرط چهارم: پرداخت ۱۰۰٬۰۰۰ دلار کانادا به عنوان ودیعه به دولت مانیتوبا، برای تضمین اینکه شما درمانیتوبا زندگی خواهید کرد
  • شرط پنجم: انجام یک سفر برای بازدید از مانیتوبا به مدت حداقل ۷ روز برای بررسی فرصتهای تجاری و کیفیت زندگی در مانیتوبا
  • مهاجرت به کانادا از طریق استان بریتیش کلمبیا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری برنامه استانی بریتیش کلمبیا مختص کار آفرینان با سابقه ای است که آماده سرمایه گذاری در بریتیش کلمبیا هستند و می‌ خواهند فعالانه کسب و کاری را در آنجا مدیریت نمایند. در صورت پذیرفتن درخواست شما، ویزای اقامت دائم کانادا برای شما و افراد خانواده تان صادر خواهد شد که به شما امکان زندگی و کار کردن در کانادا را می دهد.

در تاریخ ٢ جولای ٢٠١۵ دولت بریتیش کلمبیا طرح جدید و بهبود یافته مهاجرت از طریقکارافرینی به استان بریتیش کلمبیا را معرفی کرد. روش مهاجرت کارافرینی به استان بریتیش کلمبیا BC PNP entrepreneur immigration stream  کارآفرینان با تجربه‌ای که آماده سرمایهگذاری و اداره فعال یک بیزینس در استان بریتیش کلمبیا باشد را جذب می‌نماید. کارآفرینان در این برنامه باید حداقل دارای ۶۰۰ هزار دلار کانادا سرمایه اولیه باشند که این سرمایه را از راه‌هایقانونی به‌دست آورده‌اند. همچنین متقاضی کارافرینی در استان بریتیش کلمبیا باید پس از ورود به بریتیش کلمبیا حداقل ٢٠٠ هزار دلار در بیزینس مورد نظر سرمایه گذاری نماید. این برنامه در حال حاضر به نحوی است که متقاضیان مهاجرت به کانادا باید در سیستم آنلاین اداره مهاجرت ثبتنام کرده و بر اساس سن و تحصیلات و مهارت انگلیسی و دارایی مالی و تجربه بیزینس و تجاری و همچنین سفر قبلی به استان بریتیش کلمبیا امتیاز بگیرند. متقاضیانی که بالاترین امتیاز را دریافت کنند از آنها مانند سیستم اکسپرس اینتری برای اقدام دعوت به عمل خواهد آمد. این افراد نامه‌ای بهعنوان ITA که همان دعوت نامه می‌باشد را دریافت خواهند کرد و پس از آن مدارک تکمیلی رابایددر فرصت ۴ ماه  ارائه نمایند. در اینجا نکات کلیدی طرح مهاجرت به استان بریتیش کلمبیا از طریق کارافرینی و بیزینسی را مرور می‌کنیم.

بریتیش کلمبیا  غربی‌ترین استان کانادا و در کنار اقیانوس آرام جای دارد. مرکز استان ویکتوریا و بزرگ‌ترین شهر آن ونکوور است. بریتیش کلمبیا با داشتن مناطق زیبای طبیعی (۶ پارک ملی) نزدیک به ۴ میلیون نفر را در خود جای داده‌است. مساحت این استان به اندازه جمع مساحت فرانسه، آلمان و هلند است. ونکوور بر خلاف دیگر مناطق کانادا آب و هوایی ملایم دارد و خبری از زمستانهای سرد در آن نمی‌باشد. مناطق ساحلی این استان دارای آب و هوای معتدل و بارانی می باشد. میانگین دمای سالیانه در بیشتر شهرهای پرجمعیت این استان بالای ۱۰ درجه سانتیگراد می باشد. پرجمعیت‌ترین شهر استان، ونکوور،که یکی از سه شهر ممتاز جهان می‌باشد.   سالانه در حدود ۳۵۰۰۰ نفر مهاجر وارد این استان می‌شوند و در کل مهاجرین بخش مهمی از جمعیت استان را تشکیل می‌دهند. درحقیقت یک سوم جمعیت ونکوور خارجی هستند.

این برنامه برای افراد با تجربه و مدیران و صاحبان بیزینس که دارای سرمایه کافی و نقد هستند و می خواهند بیش از یکسال در بریتیش کلمبیا BC اقامت گزینند مناسب می باشد. این افراد باید در یک بیزنس جدید یا با سابقه قبلی سرمایه گذاری نمایند و یک فرد مقیم کانادا را به استخدام خود درآورند و به صورت مستمر در مدیریت روزمره آن حداقل به مدت یکسال دخالت داشته باشند تا بتوانند واجد شرایط این برنامه BC Provincial Nominee Program’s – PNP  گردند.

  • روش های مهاجرت به کانادا ۲۰۱۸

خدمات مهاجرتی شرکت ما جهت کسب اقامت کانادا به صورت زیر می باشد :

  • مهاجرت از طریق اخذ پیشنهاد کار:

مهندسی عمران، معماری، مکانیک، برق و کامپیوتر و همچنین تکنسین های فنی، مشاغل مهارتی نظیر جوشکاری، تعمیرات، لوله کشی، کاشی کاری، آشپزی، کشاورزی و … می توانند از طریق این روش در کمتر از یک سال و با دانش ابتدایی زبان، برای خود و خانوادشان اقامت دایم کانادا را دریافت نمایند.

لازم به ذکر است به منظور ارائه اطلاعات کامل در خصوص بهترین روش مهاجرتی مرتبط به شرایط، این شرکت آمادگی خود را برای ارائه فرم ارزیابی اعلام می دارد. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

  • مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص فدرال:

Federal Skilled Worker مهاجرت به کانادا ویژه افراد تحصیل کرده با سابقه کار بیش از یک سال و دانش زبان.

  • مهاجرت به کانادا از روش حرفه و تخصص کبک:

Quebec Skilled Worker مهاجرت به استان کبک در کانادا ویژه افراد تحصیل کرده با سابقه کار بیش از شش ماه و برای برخی از رشته ها بدون نیاز به دانش زبان انگلیسی و فرانسه.

  • مهاجرت به کانادا از روش تخصصی نووااسکوشیا:

Nova Scotia Skilled Worker مهاجرت ویژه افراد تحصیل کرده با سابقه کار بیش از یکسال بدون نیاز به داشتن پیشنهاد کار از کارفرمایی در کانادا.

  • مهاجرت به کانادا از روش سرمایه گذاری کبک

Quebec Investor مهاجرت به کانادا ویژه مدیران و کارفرمایان با سرمایه بیش از ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا

  • مهاجرت به کانادا از روش خوداشتغالی فدرال

Federal Self-Employed ویژه مترجمان، گرافیست ها، هنرمندان، نویسندگان و بسیاری از مشاغل دیگر بدون نیاز به دانش زبان

  • مهاجرت از روش کارآفرینی کبک (استان کبک در حال بازبینی و تغییر این روش می باشد)

Quebec Entrepreneur – روش مهاجرتی ویژه کارفرمایان و صاحبان بیزینس با دارایی بیش از ۳۰۰٫۰۰۰ دلار کانادا

  • مهاجرت از روش خوداشتغالی کبک (استان کبک در حال بازبینی و تغییر این روش می باشد)

Quebec Self-Employed ویژه افراد تحصیل کرده و یا بیزینس های کوچک که فقط توسط شخص متقاضی اداره می گردد

  • مهاجرت از روش خویشاوندی

Family Sponsorship ویژه افرادی که خویشاوند نزدیک در کانادا دارند و یا همسرشان دارای اقامت کانادا می باشد