کانال تلگرام

این سایت متعلق به شرکت سها طوس (www.sohatoos.com) می باشد.
  • 09:47

    تهران

  • 06:17

    لندن

  • 10:17

    دبی

  • 14:17

    شانگهای

  • 08:17

    ترکیه

اقامت یونان

exclamation point

اقامت یونان به یکی از سه طریق زیر ممکن است که راحت ترین روش تمکن مالی بدون اجازه کار است.

۱- ااثبات توانایی مالی (تمکن مالی)

الف- با اجازه کار

اثبات وجود ۶۰۰۰۰ یورو در حساب بانکی یونان یا کشورهای دیگر اقامت دو ساله صادر و هر دو سال یک بار به شرط بقای کسب و کار تمدید می‌گردد. در این حالت اقامت با اجازه کار صادر می‌گردد اما شرط فعال نمودن واحد تجاری و نیز حضور در یونان لازم است.

ب- بدون اجاره کار

در صورتیکه سرپرست خانواده با ارایه مدارک مالی (حقوق، اسناد مالکیت، اجاره نامه ملکی، حساب بانکی در ایران و یا کشورهای دیگر) ثابت نماید که قادر به پرداخت ماهیانه ۲۰۰۰ یورو برای خود و ۴۰۰ یورو برای هریک از افراد تحت تکفل خود می باشد ابتدا اقامت دو ساله یونان را دریافت می‌نماید. بعد از دو سال در صورت رخ ندادن تخلفی در طی اقامت در یونان سه سال یک بار تمدید می‌گردد. در این حالت فرزندان زیر ۱۸ سال امکان همراهی متقاضی را دارند. متقاضی می تواند در کشور یونان اقامت واقعی نداشته و صرفاً از خدمات کارت اقامت یونان استفاده نماید.

مدارک لازم جهت اقامت از طریق تمکن مالی:
۱- پاسپورت
۲- گواهی شغلی (مدارک شرکت: روزنامه رسمی، آگهی تاسیس، آگهی تغییرات، آگهی تغییرات، اساسنامه، فیش واریز مالیات، لیست بیمه شرکت یا برای مشاغل آزاد جواز کسب)

۳- ارائه گواهی سهام شرکت که نشان دهنده میزان سود دهی سهام باشد.
۴- حساب بانکی در ایران و یا خارج کشور با معادل یورو (بخصوص حساب سپرده بسیار موثر است)
۵- اجاره نامه مستغلات که محضری ثبت شده باشد.
۶- میزان حقوق و دستمزد: فیش حقوقی معتبر که به همراه مالیات برحقوق تایید کننده آن باشد
۷- حکم بازنشستگی و فیش حقوقی آن
۸- هرگونه اسناد مالکیت که نشان دهنده تمکن مالی باشد
۹- اثبات هرگونه درآمد دیگر
۱۰ – ۴ قطعه عکس
۱۱- شناسنامه متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
۱۲- عدم سوء پیشینه برای متقاضی و کلیه افراد تحت تکفل
۱۳- گواهی سلامت که به تایید سفارت یونان رسیده باشد
کلیه مدارک فوق در صورت وجود باید ترجمه شده و ممهور به مهر دادگستری و وزارت خارجه باشند.

۲- خرید ملک

تنها در صورت خرید ملک به مبلغ ۲۵۰۰۰۰ یورو امکان پذیر می‌باشد.
پس از خرید ملک در یونان امکان شروع مراحل اخذ اقامت به وجود می آید. توضیح اینکه تعداد اعضا خانواده و فرزندان بالای ۱۸ سال در تغییر قیمت قرارداد موثر است. در صورتیکه سرپرست خانواده تعهد بدهد که مسئولیت مخارج فرزندان بالای ۱۸ سال را بر عهده بگیرد و توانایی مالی آن را هم داشته باشد، امکان همراهی فرزندان بالای ۱۸ سال نیز وجود دارد. در این روش اقامت ۵ ساله در همان مرحله به متقاضی اعطا و هر ۵ سال با حفظ سرمایه فوق قابل تمدید است. محدودیت اقامت در یونان وجود نداشته و اقامت ۱۴ روز در سال کافی است. در این حالت روشهایی وجود دارد که می توان سرمایه گذاری را کاهش داد.

 

۳- تاسیس شرکت ایرانی در یونان
متقاضی می تواند شرکتی در یونان که Sister company شرکت ایرانی باشد افتتاح نماید که ۱۰۰ درصد سهام آن متعلق به شرکت ایرانی باشد. در سال اول اقامت دو ساله و پس از آن هر ۳ سال تمدید می گردد.

شرایط لازم:

روزنامه رسمی آگهی تاسیس شرکت ایرانی
ترجمه اساسنامه
گواهی از ثبت شرکتها مبنی بر اینکه شرکت فعال است
صورتجلسه هیات مدیره مبنی بر تاسیسSister company  در یونان و انتخاب دو مدیر برای شرکت یونانی
کلیه مدارک به زبان انگلیسی و به تایید دادگستری و وزارت امور خارجه برسد.
برای دو مدیر فوق می توان تقاضای اقامت نمود.
مدارک مذکور جهت تایید به سفارت ارسال می شود و سهامداران جهت افتتاح شرکت یونانی به وکیل یونانی وکالت میدهند.شرکت یونانی ظرف مدت یک هفته ثبت گردیده، مدارک به ایران ارسال میشود به همراه مدارک شخصی متقاضیان به سفارت جهت اخذ ویزای TYPE D ارایه می گردد سپس متقاضیان به یونان سفر کرده و ۳ روز کاری کارهای آنها انجام می شود. تست پزشکی، بیمه و … انجام می شود و ظرف مدت یک ماه اقامت صادر می گردد.