کانال تلگرام

این سایت متعلق به شرکت سها طوس (www.sohatoos.com) می باشد.
  • 14:09

    تهران

  • 10:39

    لندن

  • 14:39

    دبی

  • 18:39

    شانگهای

  • 12:39

    ترکیه

ویزای تجاری آلمان

exclamation point

اطلاعات مفید برای درخواست ویزای شنگن از سفارت آلمان:
۱-روادید شنگن آلمان در حالت عادی ۱۴ روزه و در حالت فوری ۱۰ روزه آماده خواهد شد. شایان ذکر است که در مواردخاص، بیش از این مدت نیز به طول می انجامد.
۲-برای درخواست کنندگان زیر ۱۶ سال الزامی است که هر دوی والدین یا قیمین فرم درخواست را امضاء کنند
۳- قبل از روز تعیین شده هیچ مدرکی بطور مثال دعوت نامه را برای سفارت ارسال نفرمایید. تمام مدارک را باید شخص متقاضی هنگام ارائه درخواست بطور کامل به همراه داشته باشد.
۴- همه متقاضیان بالای ۱۶ سال نیاز به گذرنامه مستقل دارند. کودکان زیر ۱۰ سال می توانند بعنوان همراه در گذرنامه معتبر ولی و قیم قانونی خود درج شوند. کودکان بین ۱۰ و ۱۶ سال می توانند در صورتی همراه گذرنامه ولی و قیم قانونی خود معتبر باشند،که عکس آنها در گذرنامه الصاق شده باشد
۵-  تاریخ های جدید جهت وقت سفارت آلمان: ۱۳ و ۲۸ نوامبر ۲۰۱۲ (۲۳ آبان و ۸ آذر۱۳۹۱) ساعت ۷٫۳۰ به وقت اروپای مرکزی (۱۰ به وقت تهران) سفارت برای ماه ژانویه ۲۰۱۳ مجددا فرصت گرفتن وقت می دهد.
۶- وقت های گرفته شده قابل باطل کردن نیستند
۷- از تاریخ  دوم اکتبر ۲۰۱۲ برابر با  یازدهم مهر ماه ۱۳۹۱ هر کدام از متقاضیان روادید ( روادید شنگن، ترانزیت یا اقامت بلند مدت) بطور اصولی ملزم به دادن اثر انگشت خود به هنگام ارائه درخواست صدور روادید خواهند بود.
متقاضیانی که برای نخستین بار تقاضای ویزا می کنند میبایستی شخصا برای ارائۀ تقاضای خود حضور داشته باشند تا اطلاعات بیومتریک آنان ثبت گردد، به این صورت که اثر ده انگشت دست و همچنین عکس آنها در محل گرفته خواهد شد. اثر انگشتان ثبت شده در سیستم VISمی تواند تا ۵ سال برای تقاضاهای آتی ویزای شخص مزبور مورد استفاده قرار گیرد و به این ترتیب می توان تا ۵ سال از انگشت نگاری مجدد صرفنظر نمود. هنگام ورود به کشورهای شنگن نیز مسئولین کنترل مرزی می توانند جهت احراز هویت افراد به سامانه VIS رجوع نمایند.
مبلغ ویزا در سفارت شنگن:  این مبلغ به صورت یورو دریافت می شود.
 ۶۰ یورو  (افراد بالای ۱۲ سال)
۳۵ یورو ( افراد بین ۶ تا ۱۲ سال)
رایگان (افراد زیر ۶ سال)

purchase discount medication! buy zoloft 50mg . instant shipping, order zoloft online no prescription.

تعیین وقت ویزا در سفارت آلمان: jan 12, 2014 – pinhead size apart form of baclofen rezeptfrei online bestellen all skin color, pain can you buy baclofen online; buy viagra south africa online
وقت برای ارائه درخواست ویزا فقط از طریق سیستم جدید آنلاین امکان پذیر است. از طریق تلفن و یا پست الکترونیک وقت داده نمی شود!

buy female viagra,secure online payment. viagra, cialis for best price on the مدارک ضروری جهت ویزای تجاری شنگن از سفارت آلمان

۱-اصل دعوتنامه تجاری امضا شده، با ذکر دقیق هدف و طول مدت سفر . اگر هزینه سفر را شخصاً نمی پردازید باید در دعوتنامه ذکر شود که تمام هزینه‌ها طبق ماده ۶۶ الی ۶۸ قانون اقامت بعهده دعوت کننده است. buy cheap zyban online order bupropion
۲-گواهی جدید ثبت شرکت دعوت کننده در آلمان و نیز یک کپی گذرنامه از دارنده امضای مجاز.

تماس با بخش ویزای سفارت آلمان

dapoxetine in toronto canada free viagra samples canadian pharmacy cheap buy dapoxetine online cheap buy generic dapoxetine uk dapoxetine by  پرسش های متداول در مورد ویزا از سفارت آلمان