کانال تلگرام

این سایت متعلق به شرکت سها طوس (www.sohatoos.com) می باشد.
  • 19:24

    تهران

  • 16:54

    لندن

  • 19:54

    دبی

  • 23:54

    شانگهای

  • 18:54

    ترکیه

ویزای تجاری یونان

exclamation point

ویزای توریستی یونان
روادید توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند؛ این ویزا معمولاً به صورت یک ماهه صادر می‌شود و متقاضی اجازه‌ی اقامت بیشتر از سی روز بعد از تاریخ صدور ویزا را ندارد.
در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد.
آدرس سفارت یونان در تهران : خیابان آفریقا، بلوار اسفندیار، شماره ۴٣.
تلفن : ٢٢٠۵٣٧٨۴ـ٠٢١ و ٢٢٠۵٠۵٣٣ـ٠٢١
نشانی اینترنتی: http://www1.mfa.gr/en

اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است؛ جهت درخواست ویزای یونان، فرم مربوطه را باید از وب‌سایت سفارت یونان دانلود نمایید.
توجه‌: چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.
فرم تقاضای روادید در دو نسخه باید تکمیل شود.
مدارک موردنیاز مدارکی که باید در هنگام انجام مصاحبه (علاوه بر فرم) همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی روادید شما در سفارت یونان خواهد ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.

یک:  you can buy zoloft from our online drugstore with the click of a mouse in the privacy of your house. pharmacy at home offers cheap generic drugs. 24h online شناسنامه ایرانی

دو:  گذرنامه ؛ اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

سه:  سه قطعه عکس رنگی
توجه : چنان‌چه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٣۵ در ۴۵ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

چهار: اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.
– برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
– برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به کار (تاریخ دقیق شروع به کار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانکی ساده به‌ تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
– برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز (ارائه گواهی بانکی ساده به‌ تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

پنج: برای اشخاص تحت تکفل ( زنان خانه‌دار یا فرزندان): گواهی کار، صورت‌حساب بانکی (مشروح عملیات بانکی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز متکفل (شوهر، buy baclofen for cheap $0.72 per pill and treat spasticity and alcoholism. order baclofen at low cost from pillsfind and save your money. پدر) (ارائه گواهی بانکی ساده به‌تنهایی کافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

شش: lioresal 25mg, baclofen mg, buy cheap lioresal, lioresal mg, buy baclofen online, buy lioresal online, purchase baclofen . address. b.c. professional fire fighters’ burn fund 463-4800 kingsway burnaby, bc, canada v5h 4j2  برای دانش‌آموزان دبستانی و دبیرستانی و دانشجویان : گواهی اشتغال به تحصیل.

هفت: یک سند ۱۹ dec 2013 … barcelona, spain, june 10,hydroxyzine m cheap Hydroxyzine مالکیت (ترجمه‌ی رسمی انگلیسی)

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید سه هفته به طول می‌انجامد؛ هزینه‌ی بررسی مدارک و صدور ویزا در حدود صد و پنجاه هزار تومان خواهد بود و ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر.
بعد از موافقت با صدور روادید مدارکی که هنگام دریافت روادید نیاز دارید، این‌ها هستند :
بیمه مسافرتی :
متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد.
بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان.
در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت.

توجه : امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور یونان، مدارکی را که به کنسول‌گری برای buy estrace online, buy estradiol valerate, estradiol 2mg buy. دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک یونان به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.