کانال تلگرام

این سایت متعلق به شرکت سها طوس (www.sohatoos.com) می باشد.
  • 19:25

    تهران

  • 16:55

    لندن

  • 19:55

    دبی

  • 23:55

    شانگهای

  • 18:55

    ترکیه

پرسش های متداول در سفارت آلمان

exclamation point

پرسش های متداول ویزا از سفارت آلمان:
۱-    گذرنامه جدید صادر شده است، اما روادید شنگن آلمان در گذرنامه قدیم میباشد . آیا باید روادید انتقال پیدا کند؟
خیر، با هر دو گذرنامه باید سفر کنید. روادید در گذرنامه قدیمی است و مهر ورود و خروج در گذرنامه جدید زده خواهد شد.
۲- آیا مدارک مورد نیاز سفارت آلمان در تهران باید ترجمه شوند؟
خیر، مدارک به زبان فارسی قابل قبول سفارت آلمان در تهران می‌باشد
۳- روادیدی از سفارت آلمان صادر شده است ولی پس از دریافت متوجه شدهایم که باید چند روز بیشتر در آلمان اقامت داشته باشیم آیا می توان روادید در تهران برای چند روز تمدید شود ؟
خیر، در مکانی که روادید صادر می‌شود، نمی‌توان آن را تمدید کرد. اگر هنوز به تاریخ سفر شما زمان کافی باقی است، مدارک خود را بر اساس کل طول مدت اقامت دوباره به سفارت ارایه دهید تا روادید جدید صادر شود. درغیر این صورت با ارایه بیمه مسافرتی، دعوت‌نامه ای که کل مدت را پوشش دهد، به اداره امور خارجیان در آلمان برای تمدید مراجعه فرمایید.
۴- آیا با در دست داشتن روادید شنگن آلمان میتوان به کلیه کشورهای محدوده شنگن وارد شد؟
لزوماً داشتن روادید شنگن به معنی تضمین ورود به هر کشور شنگن نمی‌باشد. به طور مثال اگر شما روادید شنگن آلمان داشته باشید و بخواهید از مرز کشور دیگری وارد شوید، پلیس مرزی می‌تواند به دلایل کاملاً قانونی اجازه ورود نداده و شما را به ایران بازگرداند.شما باید همیشه توانایی پاسخ‌گویی به مسایلی همچون محل اقامت، پرداخت هزینه‌ها و هدف سفر را داشته باشید.
۵- آیا کسی که همسر خارجی داشته باشد، باید هزینه روادید را پرداخت نماید؟
کسانی که همسر آنان دارای گذرنامه اروپا هستند با ارایه اصل و تصویر شناسنامه‌ها و گذرنامه‌های وی، از پرداخت هزینه روادید معاف خواهند بود.
۶- تا چه مبلغی مجاز به همراه داشتن پول یا چک در سفر به محدوده شنگن خواهیم بود ؟
به همراه داشتن مبلغ کم تر از ۱۰ هزار یورو مجاز است. چنانچه تصمیم دارید هنگام ورود به حوزه شنگن مبلغ ۱۰ هزار یورو یا بیشتر به همراه داشته باشید، باید در فرودگاه به مقامات گمرک اعلام نمایید. در صورت تخلف، پلیس فرودگاه مجاز به بازگرداندن شما به ایران است.
۷-آیا متقاضی بازدید از نمایشگاه می تواند برای همسر و یا فرزند خود از سفارت آلمان درخواست صدور روادید نمایشگاهی نماید؟
خیر، به شرط آن که آنان نیز در یکی از رشته های مرتبط با موضوع نمایشگاه مورد نظر شاغل باشند.
۸- نظر به این که مدت روادید نمایشگاهی ۲ روز قبل و ۴روز پس از نمایشگاه مورد نظر است، آیا می توان از سفارت آلمان درخواست صدور روادید با مدت طولانی نمود؟
خیر، در این صورت متقاضی باید از سوی یک شرکت آلمانی دعوتنامه تجاری داشته باشد . زمینه کاری شرکت آلمانی باید با موضوع نمایشگاه به عبارتی موضوع کار شرکت متقاضی هماهنگی داشته باشد .
۹-آیا امکان بازدید از دو نمایشگاه متوالی با استفاده از روادیدی که سفارت آلمان در تهران صادر می کند، امکان پذیر است؟
بلی، به شرط آن که فاصله برگزاری دو نمایشگاه حداکثر یک هفته باشد و از نظر موضوعی با هم مطابقت داشته باشند.
۱۰-آیا زمانی که برای دومین یا چندمین بار از سفارت آلمان درخواست صدور روادید می شود، باید همه مدارک را ارائه کرد؟
بلی، اگر از آخرین نوبتی که درخواست صدور روادید نموده اند، حتی یک ماه گذشته باشد، باید کلیه مدارک که فهرست آن را از اتاق دریافت می دارند، ارائه نمایند.
۱۱- آیا وجه کارت ورودی نمایشگاه پس از پیش خرید یا خرید قطعی به مشتری مسترد می گردد؟
خیر، وجه کارت ورودی نمایشگاه تحت هیچ عنوان چه در حالت پیش خرید چه در حالت خرید قطعی، مسترد نمی گردد.
۱۲-آیا می توان با روادید شنگنی که هر یک از سایر کشورهای حوزه شنگن صادر کرده اند، ابتدا به کشور آلمان سفر کرد؟
بلی، به غیر از کشور یونان. توضیح این که مرز ورود و خروج دارنده روادید شنگن از سفارت یونان در تهران، باید همان کشور باشد.
۱۳- آیا دارنده کارت سبز (Green Card) آمریکایی یا کانادایی برای ورود به حوزه شنگن به عبارتی ورود به کشور آلمان، نیاز به دریافت روادید شنگن دارد؟
بلی. ولیکن دارندگان گذرنامه آمریکایی یا کانادایی نیازی به دریافت روادید شنگن ندارند.