این سایت متعلق به شرکت سها طوس (www.sohatoos.com) می باشد.
  • 14:40

    تهران

  • 11:10

    لندن

  • 14:10

    دبی

  • 18:10

    شانگهای

  • 13:10

    ترکیه

ویزای تجاری لهستان

exclamation point

سفارت لهستان

مدارک مورد نیاز جهت همه انواع ویزا:

۱-      فرم پر شده سفارت

۲-       اصل پاسپورت با حداقل اعتبار ۳ ماه از تاریخ ورود به لهستان – صادر شده در ۱۰ سال گذشته- دارای حداقل ۲ صفحه سفید- اصل و کپی پاسورت های گذشته

۳-      عکس ۶ ماه گذشته ۵/۴*۵/۳ زمینه روشن

۴-      شناسنامه و کارت ملی ( اصل، کپی و ترجمه رسمی)

۵-      رزروبلیط به همراه شماره رزرو مسافری( اعتبار ویزا بر اساس تاریخ رفت و برگشت بلیط خواهد بود)

۶-      ویزای مسافرتی( اصل و کپی) با حداقل ۰۰۰/۳۰ یورو که شامل هزینه های درمانی و برگشت فرد باشد.

مدارک ویزای تجاری:

۱-      دعوتنامه رسمی از طرف تجاری در لهستان با ذکر دلیل و مدت سفر و تأمین هزینه های سفر

۲-      روزنامه رسمی شرکت یا کارت بازرگانی

۳-      حساب بانکی ۳ ماه گذشته

۴-      لیست بیمه های رد شده

۵-      گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت ( نشان دهنده دلیل و مدت سفر، سمت متقاضی و اینکه هزینه های سفر توسط شرکت پرداخت می گردد.)

۶-      سوابق تجاری گذشته با شرکت لهستانی

۷-      رزرو هتل

مدارک ویزای بازدید:

۱-      دعوتنامه صادره از دولت لهستان

۲-      مدرکی ناشی از ارتباط متقاضی و فرد دعوت کننده در لهستان ( مانند شناسنامه)

۳-      مدارک مالی و شغلی متقاضی شامل : مدرک شغلی، پرینت حساب بانکی ۳ ماهه گذشته، سند ملکی)

۴-      مدارک ازدواج ، طلاق و …( در صورت وجود)

مدارک ویزای توریستی:

۱-      برنامه سفر با جزئیات کامل

۲-      رزرو هتل قطعی

۳-      مدارک شغلی فرد شامل :سمت، حقوق با ذکر زمان مصاحبه

۴-      مدارک مالی( لیست بیمه، پرینت حساب بانکی ۶ ماهه گذشته) – سند ملکی

۵-      سند ازدواج، طلاق

ترجمه رسمی مدارک به زبان انگلیسی یا لهستانی الزامی است.

انواع ویزا:

  • نوع C: جهت ورود به لهستان و دیگر کشورهای شنگن، مدت اعتبار ۹۰ روز
  • نوع National-D: مدت اعتبار بیش از ۹۰ روز
  • نوع ترانزیت: اگر شما شهروند کشورهای افغانستان، بنگلادش، کنگو، اریتریا، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سودان، سریلانکا باشید باید نوع A را اقدام کنید که تنها می توانند در فضای ترانزیت فرودگاه اقامت داشته باشند.

متقاضی باید مدارکی ارائه نماید مبنی بر اینکه در تاریخ معین به کشور خود بازگردد.

اگر قصد سفر به دیگر کشورهای شنگن را دارید بایستی ورود شما به لهستان بوده و نیز بیشتربن مدت اقامت متقاضی بایستی در لهستان باشد.

تماس با بخش ویزا سفارت لهستان:

آدرس: خیابان آفریقا- خیابان پیروز- سماء- پلاک ۲

وب سایت: www.teheran.msz.gov.pl

پست الکترونیکی: Tehran.amb.sekretariat@msz.gov.pl

تلفن: ۴-۸۸۷۸۷۲۶۲-۰۲۱

فکس: ۸۸۷۸۸۷۷۴-۰۲۱

ساعات کاری سفارت :یکشنبه – پنجشنبه  ۸ الی ۱۶

بخش کنسولی: یکشنبه- پنجشنبه ۸ الی ۱۲

 

 

 

جهت درخواست مشاوره رایگان لطفا فرم زیر را تکمیل کنید:

  1. *
  2. ایمیل صحیح وارد نمایید