این سایت متعلق به شرکت سها طوس (www.sohatoos.com) می باشد.
  • 07:08

    تهران

  • 03:38

    لندن

  • 07:38

    دبی

  • 11:38

    شانگهای

  • 05:38

    ترکیه

شرایط دریافت ویزای شنگن (اروپا)

exclamation point
idoc

ویزای تجاری-تجارمی توانند با اخذ ویزای شنگن اروپا (EU Schengen Visa) به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید.
معاهده شنگن قراردادی است که در سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و دراکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان تکمیل گردید.
کشورهای عضو محدوده شنگن عبارتند از ۲۸ کشور :
آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتقال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت و یونان.
همچنین لازم به ذکراست در سال ۲۰۰۹ میلادی چهار کشور قبرس ، بلغارستان ، رومانی و سوئیس به طور کامل مفاد این پیمان را قبول کرده اندو رسماً وارد شنگن شده اند.
کشورهای عضو اتحادیه اروپا ( ۲۷ کشور ) را نباید با کشورهای محدوده شنگن ( ۲۸ کشور ) اشتباه نمود! کشورهای عضو اتحادیه اروپا شامل ۲۷ کشور یعنی ۲۴ کشور از محدوده شنگن (بجز نروژ و ایسلند) بعلاوه ۳ کشور رومانی، انگلستان و ایرلند می باشند، به همین دلیل ویزای ساکنین و اتباع این سه کشور جهت ورود به منطقه شنگن بی اعتبار است و این افراد باید هنگام ورود و خروج از کشورهای محدوده شنگن مورد کنترل مرزی قرار بگیرند.
کشورهای نظیر لیختن اشتاین، کرواسی، صربستان، مقدونیه، اوکراین، مولداوی و آندورا نه عضو اتحادیه اروپا هستند و نه عضو محدوده شنگن پس برای ورود به این کشورها نیاز به ویزای جداگانه دارید و ساکنین و متعاقبا اتباع این کشورها نیز برای ورود به سایر کشورهای اروپایی نیاز به ویزای شنگن دارند.

ویزا شنگن چیست :

این ویزا مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شنگن وارد شوند و ساکن یا اتباع کشورهایی غیر از کشورهای محدوده شنگن هستند.

البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شنگن ندارند و می توانندبه مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.
یک ویزای شنگن دارای دو تاریخ مشخص است، یکی تاریخ اعتبار ویزا و دیگری تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روزه است. اگر تاریخ اعتبار ویزای شما گذشته باشد حتی اگر تعداد روزهای مجاز ویزای شما هنوز باقی مانده باشد، ویزای شنگن شما باطل تلقی می گردد. همچنین تعداد دفعات ورود شما به محدوده شنگن در ویزای شما توسط یک کدمشخص می شود این کد می تواند ۲،۱ یا ارقام بالاتر و یا نامحدود باشد. کد ۱ به معنی یکبار ورود (سینگل) است و یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروجتان از شنگن، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد ۲ و ارقام بالاتر به معنی آن است که به دفعاتی که در ویزا مشخص شده می توانید به شنگن وارد شوید و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شنگن است و شما می توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز درون ویزایتان به شنگن وارد و خارج شوید.

انواع ویزای شنگن هم مهم است، ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :

ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.

داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.
برای اخذ ویزای شنگن راههای مختلفی وجود دارد. ساده ترین راه اقدام از طریق تور مسافرتی و اخذ ویزای نوع C می باشد که البته باید برای اخذ آن پرینت حساب بانکی، پرینت آخرین فیش حقوقی، چک بانکی در وجه آژانس و یا سند ملکی به نام خودتان را از قبل آماده کنید تا ضمانت برگشتتان از سفر باشد. راههای دیگر، دریافت دعوت نامه رسمی جهت بازدید از فامیل، دریافت دعوت نامه از یک شرکت معتبر مبنی بر حضور در یک نمایشگاه بین المللی ومی باشند.
به تازگی خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از یک مرکز معتبر مطالعاتی در سوئیس گزارش داده است که کشور ایران از نظر شانس دریافت ویزا و اجازه سفر به دیگر کشورهای دنیا (با اجازه سفر به ۱۴ کشور دنیا بدون ویزا) در رتبه یکی مانده به آخر فهرست شانس دریافت ویزا قرارگرفته است.
برطبق این گزارش رسمی، کشورهای فنلاند، دانمارک وآمریکا با اجازه سفر به ۱۳۰ کشور جهان بدون نیاز به ویزا مشترکا اول هستند و کشورهای آلمان، ایرلند و سوئد با اجازه سفر به ۱۲۹ کشور جهان بدون نیاز به ویزا به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند. همچنین کشورهای عراق، سومالی، اتیوپی، کامبوج، برمه، پاکستان و…در فهرست بالای ایران قرار دارند و کشور جنگزده افغانستان در قعر جدول پس از ایران جای دارد.

شرایط دریافت ویزای شنگن ازسفارت های اروپا در ایران:

 فرانسه
 ایتالیا
 اسپانیا
 آلمان
 یونان
 اتریش
 پرتغال
 بلژیک

لهستان 

world of tanks деньги Point Blank деньги ссылка crossfire читы на оружие

جهت درخواست مشاوره رایگان لطفا فرم زیر را تکمیل کنید:

  1. *
  2. ایمیل صحیح وارد نمایید
 

Sitemap