کویت کشوری کوچک در حوزه ی خلیج فارس است که اخیرا رشد بسیاری در زمینه ی اقتصادی، رفاه اجتماعی و ارزش تجاری بین المللی داشته است. این کشور با نرخ تورم و نرخ بیکاری پایین و ارزش بالای واحد پولی آن (دینار کویت) باعث شده سالانه افراد زیادی متقاضی مهاجرت به کویت و دریافت ویزای این کشور باشند. البته ایران جزو کشور هایی است که شرایط اخذ ویزا کمی دشوار است. بخش زیادی از جمعیت این کشور را مهاجران تشکیل می دهند. جزو مهمترین نکاتی که باید در نظر داشته باشید، اقدام برای کارت شهروندی کویت پس از ورود به این کشور است.
شرایط اخذ ویزای کویت
کویت در سالهای ایر شرایط اخذ ویزا را برای بسیاری از کشور ها راحتتر کرده است. کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس که شامل کشورهای بحرین، امارات، عمان، قطر و عربستان سعودی می شود، برای ورود به خاک کویت نیازی به ویزا ندارند. کشور های آمریکا و کانادا، استرالیا، ژاپن و تمامی کشورهای اتحادیه اروپا نیز برای ورود به کویت، می توانند از طریق انلاین اقدام کنند. اما این شرایط برای ایران مهیا نیست و متقاضیان ایرانی نمی توانند از طرییق انلاین برای اخذ ویزای این کشور اقدام کنند.
ویزای تحصیلی کویت
کویت در سالهای اخیر نه تنها از نظر اقتصادی و تجارت بین الملل پیشرفت زیادی داشته است، بلکه این کشور توانسته به توقیت سیستم اموزشی و بالاتر بردن رتبه ی مراکز علمی نیز بپردازد. البته اخذ ویزای تحصیلی برای کویت جزو روش های معمول سفر و مهاجرت به این کشور نیست و صدور این ویزا برای مهاجران ایرانی به ندرت صورت می گیرد.
ویزای کاری کویت
نرخ بیکاری بر اساس اخرین امار، در کویت بسیار پایین است به همین دلیل مهاجرین بسیاری بخاطر مقاصد کاری به این کشور سفر می کنند. لازمه ی برای اخذ ویزای کاری داشتن پیشنهاد شغلی از کارفرمای کویتی که توسط مقامات مربوطه در این کشور تأیید شده، است. کارفرمایی که دعوت نامه کاری را می فرستد نیز باید مجوز استخدام نیروی خارجی داشته باشد. به همین دلایل، شرایط اخذ ویزای کاری کویت به راحتی صورت نمی گیرد و فرایند صدور ویزای کویت برای ایرانیان را به منظور کار به سختی انجام می شود.
در نظر داشته باشید که مدارکی که برای اخذ ویزای کار کویت به باید به اداره کار ارائه می دهید کمی متفاوت است. علاوه بر مدارکی که اشاره خواهد شد، گواهی عدم سوء پیشینه کیفری و NOC یا طبقهبندی ملی مشاغل کویت را نیز باید ارائه دهید.
ویزای کاری کویت ویزای موقتی محسوب می شو و صورت تمدید قرارداد کاری، ویزای کاری نیز تمدید می شود.
- پاسپورت با حداقل ۲ سال اعتبار
- اطلاعات مربوط به درخواست ویزا
- نتیجه تست ایدز منفی
- گواهی اجازه کار
- گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
- گواهی سلامت جسمانی
ویزای توریستی کویت
همانطور که اشاره شد، چندین کشور می توانند تنها با پر کردن فرم درخواست ویزا به صورت انلاین، ویزای سینگل را که اجازه اقامت به مدت حداکثر 90 روز یا 3 ماه را در این کشور می دهد، دریافت کنند. پروسه ی صدور ویزای الکترونیک 1 تا 3 روز طول می کشد و ویزای الکرتونیک از طریق ایمیل برای متقاضی ارسال می شود.
متقاضیان ایرانی، باید به صورت حضوری به سفارت این کشور در تهران مراجعه کنند. افرادی که اقامت رسمی کشور های اشاره شده ی عضو شورای همکاری خلیج فارس، فارغ از تابعیت می توانند از طریق انلاین برای اخذ این ویزا اقدام کنند.
ویزای ویزیتوری کویت نوع دیگری از ویزای توریستی این کشور است. افراد با اخذ این ویزا، ویزا باید دارای دعوتنامه ای از اشنایان و خانواده خود یا شرکتی در کویت داشته باشند. مدت اعتبار ویزای ویزیتوری کویت 90 روز است و افراد با داشتن این ویزا، پس از ورود به کویت می توانند 30 روز در خاک این کشور اقامت داشته باشند.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای کویت
مدارکی که باید برای اخذ ویزای کویت ارائه می کنید به نوع ویزای درخواستی شما بستگی دارد. پس از دریافت توسط کفیل خود, همراه مدارک مورد نظر به سفارت کویت در ایران مراجعه می کنید.
- پاسپورت با اعتبارحداقل ۲ سال و ۲ صفحه خالی
- پاسپورت فعلی
- عکس پاسپورتی رنگی با زمینه سفید
- مدارک ارسال توسط کفیل شما در کویت
- چک ضمانت (مبلغ چک بسته به شرایط تغییر خواهد کرد)
شرایط دریافت ویزای کویت:
برای دریافت ویزای کویت، نیاز به کفیلی در کویت دارید تا پرونده ی شما را قبول کرده و برای ویزای شما در این کسور اقدام کند. از این طریق شما به کشور کویت دعوت می شوید و بدون طی کردن این مراحل اخذ ویزای کویت و اخذ اقامت در کویت برای شما بسیار سخت خواهد بود.
در این مرحله وظیفه ی کفیل در کویت، ارائه ی اسکن پاسپورت و مدارک لازم را به سازمان گذرنامه و ویزای کویت است. پس از این مرحله برای شما پرونده ی مهاجرتی تشکیل می شود. شما تا قبل از انجام کامل این مراحل نیازی به مراجعه ی حضوری به سفارت کویت در ایران ندارید.
پس از بررسی پرونده ی مهاجرتی شما و در صورت نبود مورد خاصی، درخواست ویزای شما پذیرفته می شود و مدارکی توسط کفیل شما فرستاده می شود. شما با در اختیار داشتن مدارک فرستاده شده از سمت کفیلتان و مدارک لازمی که خودتان مهیا کردید به سفارت مراجعه می کنید.
کفیلی که وظیفه ی رسیدگی به کار های مهاجرتی و مدرک شما در کویت را دارد، می تواند یکی از دوستان یا اشنایان شما یا کارفرمای شغلی که از سمت آن به کویت دعوت شده اید، باشد.
آدرس سفارت کویت در ایران: خیابان دستگردی(ظفر)- بین آفریقا(جردن) و ولیعصر- پلاک ۳۰۵
شماره تماس های سفارت کویت:
+982-188-785999
+982-188-785998
+982-188-785997
شرکت سهاطوس با ۲۵ سال سابقه در زمینه ی اخذ ویزا و اقامت در کشورهای آمریکا، انگلستان، کانادا و کشور های حوزه شنگن فعالیت میکند. این شرکت با تیم کارشناسان زبده و با پشتکار شما را در پروسه های سخت دریافت ویزا و اقامت اعم از پذیرش تحصیلی، دریافت وقت از سفارتخانه ها، ساده کردن پروسه ی دریافت ویزا و فراهم نمودن مدارک لازم، یاری می کند.
در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان و راهنمایی قدم به قدم پروسه ی دریافت ویزا و اقامت با کارشناسان ما تماس بگیرید : ۰۹۱۲۷۱۳۶۸۳۱